bucovina-pojorata

bucovina-pojorata

Liga a doua a început astăzi, iar CeahlăulSC Bacău și Bucovina Pojorâta au pornit la drum fără înfrângere.
Nemțenii au câștigat clar, scor 2-0, partida disputată pe teren propriu împotriva Farului Constanța, conducând încă de la pauză cu 1-0. Scorul a fost deschis de Nedelcu în minutul 33, iar Chitoșcă a majorat avantajul gazdelor în minutul 54. Etapa viitoare, galben-negrii se vor deplasa la Buzău, pentru partida cu Gloria.

SC Bacău a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul din deplasare disputat împotriva celor din Călărași. Vraciu a deschis scorul pentru băcăuani în minutul 40. Repriza a doua a început prost pentru oaspeți, Neagu fiind eliminat în minutul 66. Elevii lui Cristi Popovici au rezistat până spre final, dar au fost egalați în minutul 89 al meciului, mulțumindu-se cu un punct obținut în deplasare. Etapa viitoare, la Bacău vine CF Brăila, echipă care a câștigat astăzi pe teren propriu cu scorul de 1-0 în fața formației Rapid Suceava, golul brăilenilor fiind marcat de Onofraș.
În runda a doua, sucevenii se vor confrunta cu nou-promovata Bucovina Pojorâta, care a început destul de bine acest campionat, terminând la egalitate pe teren propriu, scor 2-2 cu Gloria Buzău, fiind egalați în minutul 91 al meciului. Pentru gazde au marcat Coman în minutul 10 și Rus în minutul 78.

Leave a Reply

Your email address will not be published.