FCM Bacău

FCM Bacău

După ce în aceste zile în fruntea clubului au fost instalați mai mulți foști fotbaliști de la FCM Bacău, acum Sport Club vrea să preia și palmaresul fostei echipe fanion a orașului lui Bacovia. Radu Ciubanu a fost instalat noul șef al Centrului de Copii și Juniori, iar acesta va lucra alături de Codrin Mindirigiu, Gica Penoff, Vasile Jercalau si Ghita Chitic.

“Din nefericire, acum suntem nevoiti sa aducem juniori de la Pașcani, Piatra sau de la Iasi, în loc să-i luăm din propria curte”, a punctat antrenorul primei echipe, Cristi Popovici. “Un exemplu elocvent este și faptul că fiul meu se antrenează la Piatra, la juniorii Ceahlăului deoarece acolo sunt condiții superioare de pregătire”, a exemplificat Ciobanu. “Vom îndrepta aceste lucruri și îi vom aduce pe toți înapoi acasă”, a spus președintele Ciocoiu, care a anunțat un parteneriat între Sport Club și FC Bacău: “În primă fază, acest parteneriat se va materializa prin completarea grupei de juniori E a SC-ului. Este foarte posibil, însa, ca anul viitor să realizăm o fuziune intre cele doua grupări, astfel încât să aducem aici și palmaresul FCM Bacău pentru a ne prezenta cu mai multe plusuri în fața băcăuanilor”.

Sâmbătă, SC Bacău a câștigat cu scorul de 2-1 partida amicală disputată la Piatra Neamț, împotriva formației de Liga a 3-a, Petrotub Roman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.