În ultimul an, președintele Iașului, Florin Prunea, a fost ”transferat” de presa centrală la Dinamo de nenumărate ori, iar de această dată se pare că fostul jucător al câinilor este foarte aproape de a semna cu gruparea bucureșteană. Acesta a avut mai multe întâlniri cu patronul Ionuț Negoiță, ultima dintre ele chiar înaintea meciului dintre CSM Politehnica și Astra Giurgiu.

”Am purtat o discuție cu Prunea, cu care vorbesc însă de fiecare dată când avem ocazia să ne întâlnim. Îl apreciez. E un conducător capabil, dar știu de la el că are un proiect asumat la Iași până la finalul campionatului. Vom vedea după aceea ce se va întâmpla”, a declarat patronul echipei Dinamo.

Prunea ar putea pleca de la Iași cu Lukacs Bole, jucător pe care fostul dinamovist l-a convins în această vară (intenționat sau nu), să semneze pe un singur an prelungirea cu echipa din Copou. Mijlocașul intră în această iarnă în ultimele 6 luni de contract și ar putea semna cu orice echipă, Dinamo dorindu-l și la finalul sezonului trecut, la pachet cu Alessandro Caparco.

Președintele CSM Politehnica Iași și-a prelungit contractul ultima oară în această vară, atunci când a primit la semnătură 40.000 de euro (20.000 în vară, în momentul încasării primei rate din drepturile de televizare, ceilalţi 20.000 – la începutul anului viitor, când se va încasa a doua rată din drepturile de televizare), un salariu lunar de 7.000 de euro, prime de victorie de 3.000 de lei pentru un meci acasă şi 6.000 de lei pentru cele din deplasare, 20.000 de euro în cazul clasării pe locurile I-VI, 10.000 de euro în cazul clasării pe locurile VII-VIII sau 5.000 de euro în cazul evitării retrogradării şi va putea deconta diferite cheltuieli lunare, cifrate la circa 1.500 de euro.

Mai are nevoie Iașul de Prunea?

Loading ... Loading ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.