La finalul perioadei de transferuri, oficialii CSM Politehnica Iași au hotărât renunțarea la Petre Goge, fotbalistul care a sosit la Iași în vara anului trecut, de la Juventus București. Mijlocașul de bandă nu a reușit să se impună în Copou, nu a prins minute în Liga 1 și cel mai probabil va ajunge în următoarele zile la Brașov.

De asemenea, problemele continuă pentru Nicușor Grecu, acesta nefiind primit în vestiarul echipei ieșene. Sezonul precedent, portarul a fost împrumutat la Oțelul Galați, iar în această vară, după ce președintele Florin Prunea a prelungit contractele lui Alessandro Caparco și Branko Grahovac, Grecu a rămas al patrulea portar, Hotoboc fiind cea de-a treia soluție, la fel ca sezonul trecut.

Alexandru Crețu este un alt jucător intrat în dizgrațiile lui Napoli. Acesta, împreună cu Narcis Bădic, a fost lăsat în afara lotului la partida pe care CSM Politehnica Iași a disputat-o în compania formației Gaz Metan Mediaș (3-1), pe motiv că nu a acceptat prelungirea contractului. Fotbalistul dorit în urmă cu doi ani de Steaua a confirmat zvonurile pentru sportmoldova.ro și se pare că o altă echipă din zona Moldovei, FC Botoșani, este interesată de serviciile sale.

CSM Politehnica joacă următorul meci vineri, de la ora 21.00, pe terenul formației ASA Tg. Mureș, în etapa a treia a Ligii 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.