bacau_academica

bacau_academica

Sporting Club Bacău înfruntă mâine, la Clinceni, echipa Academica, într-un meci contând pentru etapa a-26-a din Seria I a ligii secunde. Partida capătă o miză crucială pentru băcăuani, întrucât în urma acestei confruntări se va decide dacă echipa moldavă va accede sau nu în play-off.

Există mai multe scenarii posibile pentru ca Bacăul să reușească să se mențină pe locul 6, ultimul loc care permite accesul în lupta pentru promovare. Cel mai fericit este cel în care, chiar și o înfrângere în meciul de sâmbătă, coroborată cu o infrângere sau un egal al celor de la ACS Berceni în fața Rapidului, păstrează SC Bacău pe loc de play-off. Dacă însă cei de la Berceni înving Rapidul, atunci și echipa condusă de Cristi Popovici este obligată sa învingă ocupanta locului al treilea.

„Totul este ca ACS Berceni sa nu obțină victoria contra Rapidului. Atunci, am fi obligați sa câștigăm și noi la Clinceni. Dar vă asigur că, indiferent de rezultatul din Giulești, noi vom merge la victorie contra Academicii Clinceni”, a afirmat Cristi Popovici, antrenorul SC Bacău, pentru desteptarea.ro.

Pentru meciul de sâmbătă, antrenorul echipei moldave are la dispoziție toți jucătorii, cu excepția lui Corban, accidentat la ultima acțiune a naționalei U18.

Înaintea acestui meci, băcăuanii se află pe locul 6, cu 35 de puncte, iar ACS Berceni ocupă poziția a 7-a, cu 33 de puncte.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.