Golubovic

Golubovic

CSMS Iași s-a calificat cu greu în optimile de finală ale Cupei României, după ce a trecut abia la loviturile de departajare de ACS Berceni, o formație din liga secundă, care nu mai emite pretenții la promovare, așa cum o făcea în anii precedenți.

Meciul a început cum nu se putea mai rău pentru ieșeni, Leonard Dobre, fostul fotbalist din Copou deschizând scorul în minutul 6, cu o execuție din cădere. Alb-albaștrii aveau în față cel puțin 84 de minute în care ar fi trebuit să marcheze cel puțin o dată pentru a trimite meciul în prelungiri. Și au făcut-o, dar abia după ce Caparco și-a salvat echipa de câteva ori în situații iminente de gol. Era minutul 93 și deja suporterii ieșeni se gândeau la ce era mai rău, deși în startul campionatului mulți visau deja la Europa League. Totuși, insistențele fotbaliștilor lui Nicolo Napoli au fost răsplătite și arbitrul partidei a dictat penalty la una dintre ultimile faze ale întâlnirii. Golubovic a transformat și a prelungit meciul cu încă 30 de minute. Jumătate de oră în care nu s-a mai marcat și s-a trecut la loteria penalty-urilor. Golubovic a fost primul jucător care s-a aflat față în față cu portarul gazdelor, dar nu a mai reușit să marcheze, așa cum a făcut-o în minutul 94. Au urmat la punctul cu var Enescu, Vasile Gheorghe, Piccioni și Mihalache, toți patru înscriind, iar cele două parade ale lui Caparco au trimis CSMS în optimi.

Astfel, cu golul marcat în finalul partidei, CSMS speră că a scăpat de ghinionul care a urmărit-o începând cu meciul de la Botoșani.

Pentru echipa din Copou urmează o partidă extrem de importantă la Timișoara, vineri, de la ora 18:30, întâlnire în care Iașiul trebuie să obțină, în cel mai rău caz, un punct, pentru a nu aluneca spre zona fierbinte a clasamentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.