Primul antrenament CSMS Iași

Primul antrenament CSMS Iași

Fotbaliștii de la CSMS Iași au efectuat în această dimineață primul antrenament al verii la stadionul Emil Alexandrescu. La reunire au fost prezenți 15 jucători plus Branko Grahovac, care s-a alăturat grupului cu o mică întârziere. Este de admirat faptul că portarul ieșenilor a trecut direct la antrenament, deși venise după 18 ore petrecute la volan. Printre fotbaliștii antrenați în această dimineață de către antrenorul secund, Adrian Kereszy (Nicolo Napoli având câteva probleme personale de rezolvat în Italia), au fost Vasile Gheorghe, jucător care a semnat ieri cu CSMS Iași și Rareș Takacs, aflat în probe în Copou.
De la antrenament au lipsit Mitic și Golubovic (motivat), dar și Alexandru Crețu. Cele mai importante absențe față de sezonul precedent sunt Florin Plămadă, căruia i-a expirat împrumutul la Iași și a plecat cu FC Botoșani în cantonament și Alexandru Ciucur, aflat în aceeași situație, acesta antrenându-se cu echipa sa, Pandurii Târgu Jiu.

“Încercăm să repetăm returul și să nu mai facem greșelile din prima parte a campionatului trecut. Sper ca cei noi să se acomodeze cât mai repede și să formăm o echipă bună. Vrem să luăm meci cu meci și vom vedea dacă putem ajunge în play-off. Echipa aceasta este a Iașiului, nu a domnului primar. Sper să fie susținută și de ieșenii cu potență financiară. Plămadă, Ciucur și Onduku sunt pierderi mari pentru noi, dar sper ca cei care vor veni să îi înlocuiască cu succes”, a declarat Ionuț Voicu.

Jucătorii prezenți la primul antrenament: Grahovac, Grecu, Bosoi, Mihalache, Ciucă, Moisi, Țigănașu, Enescu, Olah, Vasile Gheorghe, Chelaru, Crengăniș, Liviu Mihai, Coșereanu, Takacs și Boiciuc. Ionuț Voicu nu s-a putut antrena, așteptând verdictul medicului, după accidentarea suferită la mână în finalul campionatului, iar Bole și Bădic au resimțit dureri, Adrian Kereszy preferând să nu îi forțeze.

Ieșenii se vor antrena inclusiv săptămâna viitoare în Copou, iar de pe 19 iunie vor pleca într-un cantonament de 12 zile lângă Ankara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.