Fotbaliștii de la CSMS Iași au efectuat în această după amiază primul antrenament din anul 2015. La reunire a luat parte și primul transfer al echipei ieșene din această iarnă, Mădălin Ciucă.

“Sunt fericit că am ajuns la o echipă alb-albastră, la o echipă care în momentul de față suferă puțin dar orice este posibil în fotbal. Sperăm să închegăm o echipă bună și să reușim să ne salvăm de la retrogradare.”, a declarat noul fundaș central al CSMS Iași, Mădălin Ciucă.

Formația pregătită de Nicolo Napoli se va antrena în Copou până pe data de 23 ianuarie, în această perioadă punându-se accent pe pregătirea fizică, urmând ca după această dată, alb-albaștrii să se deplaseze în Antalya, unde vor întâlni în cinci meciuri amicale echipele: Pohang Steelers (locul IV în 2014 în Coreea de Sud) – pe 28 ianuarie, FC Bunyodkor (locul IV anul trecut în Uzbekistan) – pe 31 ianuarie, Ruch Chorzow (locul XV în Polonia) – pe 3 februarie, NK Zvijezda Gradacac (locul XIII în Bosnia) – pe 6 februarie, Cernomoreţ Odessa (locul IX în Ucraina) – pe 12 februarie.

CSMS Iași va întâlni în prima etapă a Ligii I, Viitorul, în deplasare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.