Pandurii - CSMS Iași

Pandurii – CSMS Iași

CSMS Iași întâlnește astăzi, de la ora 18:30, Pandurii Târgu Jiu, în etapa a IV-a a Ligii I de fotbal. Ieșenii sunt neînvinși în acest start de campionat, având 2 victorii și un egal, în timp ce oltenii au un egal, o înfrângere și o victorie în primele 3 etape. Gazdele nu vor putea conta în această partidă pe noii veniți, Wellington și Droppa, aceștia nefiind pregătiți din punct de vedere fizic, în timp ce Nicolo Napoli nu se va putea baza, în continuare, pe Narcis Bădic. Portarul Caparco a făcut deplasarea la Severin, fiind probabil pe banca de rezerve la această partidă.

Declarații înaintea partidei: “Va fi cu totul alt meci faţă de cel de anul trecut, când am pierdut la scor la Târgu Jiu. Chiar dacă vom întâlni o echipă care are unul din cele mai bune loturi din ţară, eu sunt convins că băieţii se vor mobiliza şi vor face un meci bun. E un moment important pentru noi, am venit la Severin cu gândul de a rămâne neînvinşi în campionat, vrem punct sau puncte din duelul cu Pandurii”, a declarat președintele Iașiului, Florin Prunea.

“Pentru turul acestui campionat ne-am propus 18-20 puncte, deci vânăm punctele și contează orice rezultat”, a declarat Edi Iordănescu, antrenorul gorjenilor.

Partida dintre Pandurii și CSMS Iași va fi transmisă în direct de Digisport 1, Dolcesport 1 și Look Plus.

Echipe probabile:

CSMS Iași: Grahovac – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu – Viveiros, Mitic, V. Gheorghe, Bole – Șt. Grigorie – Golubovic

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Fernandes, Șandru, Momcilovic – Mrzljak, Anton – Nistor, Răduț, Hora – Roman

Andrei LUCA

andrei.luca@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.