Ceahlăul

Ceahlăul

Ceahlăul a disputat marţi cel de-al doilea amical al verii în compania formaţiei nou promovate în Liga a 2-a, Bucovina Pojorâta. Formaţia antrenată de Costel Ilie a cedat cu scorul de 2-1 în faţa sucevenilor, la capătul unui meci în care jocul tinerilor fotbalişti nemţeni  nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Deşi a început cu o formulă de joc în care s-au regăsit jucători precum Ştefănescu, Popadiuc, Tăbăcariu, Chitoşcă sau Balint,Ceahlăul a arătat ca o echipă ce nu poate emite pretenţii la promovarea în prima ligă. Golurile au fost marcate de Coman şi Apostochioaie pentru Bucovina Pojorâta, în timp ce pentru nemţeni a punctat în finalul meciului juniorul Sorin Pintilie. Ceahlăul a început partida contra Pojorâtei în următoarea formulă de joc:

Calancea-Gheorghiu, Gorea, Masella,Stahie – Drăghiceanu – Tăbăcariu, Popadiuc, Ştefănescu,Chitoşcă – Balint. După pauză au mai intrat portarul Barna, fundaşii Ichim, Călin, Mateciuc, atacantul Bobric şi restul juniorilor aflaţi în pregătire cu formaţia nemţeană.

La finalul jocului,antrenorul Costel Ilie s-a arătat foarte dezamăgit de prestaţia elevilor săi şi va încerca să remedieze problemele în cel mai scurt timp.

Costel ILIE, antrenor Ceahlăul Piatra Neamţ :“Ne-am prezentat slab,penibil pe alocuri,nu am avut atitudine,determinare.Sper ca mâine dimineaţă să am o discuţie lămuritoare cu jucătorii ,în care sa îi fac să înţeleagă că Liga a2-a e total diferită de Liga 1. În liga secundă se joacă cu mai multă determinare, advesarii ne vor privi ca o echipa cu pretenţii la promovare şi ne va fi foarte  greu

Ceahlăul va continua cantonamentul centralizat până la finalul acestei săptămâni,timp în care vor mai disputa încă o partidă de verificare, joi, contra celor de la Sport Club Bacău.

Ștefan Burlacu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.