Atacantul bănățean al celor de la FC Botoșani, Petre Ivanovici, a semnat un contract cu echipa FC Voluntari. Aflat la final de contract cu gruparea moldavă, Ivanovici a acceptat oferta ilfovenilor, care, conform unor surse, s-ar ridica la o remunerație de 6.000 de euro pe lună. Realizarea transferului s-a petrecut și în condițiile în care FC Voluntari a reușit, în urma barajului, să rămână pe prima scenă fotbalistică a țării.

„Nu ştiu dacă profesional putem vorbi de un pas mare înainte făcut în cariera mea, dar financiar nici nu există termeni de comparaţie între ce îmi oferea Botoşaniul şi ce mi-a oferit Voluntariul. Am şi o vârstă şi trebuie să mă gândesc şi la viitorul meu. În plus, antrenorii de acolo, Florin Marin şi Dinu Todoran m-au dorit foarte mult. Au un proiect interesant, şi ca obiectiv play-off-ul. Cu Botoşaniul am avut trei discuţii de prelungire în iarnă, însă nu s-a ajuns la niciun numitor comun şi nu ştiu din ce cauză. Acum în vară mi s-a făcut o ofertă după terminarea campionatului, însă am dorit să mai aştept şi bine am făcut pentru că a venit această ofertă. Am mai avut discuţii cu echipe din Turcia, dar oferte concrete au fost  de la cluburi din Cipru şi Grecia şi chiar dacă erau mai avantajoase din punct de vedere financiar, dar nu cu foarte mult, am ales să rămân în România.”, a precizat Iovanovici, penru btonline.ro.

De-a lungul sezonului trecut, Petre Ivanovici a bifat 23 de partide pentru FC Botoșani, înscriind de 6 ori și având 8 pase decisive.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.