Valeriu Iftime

Valeriu Iftime

FC Botoșani – Spartaki Tskinvali, joi, ora 20:00

FC Botoșani va primi mâine, în primul meci din preliminariile Europa League, vizita formației Spartaki Tskinvali. Înaintea duelului cu gruparea georgiană, oficialii moldovenilor sunt foarte optimiști.

„Este un eveniment important pentru noi şi avem forţa să trecem de primul tur. Trebuie să ne fie frică de orice adversar. Foarte important este primul meci şi avem foarte mare nevoie să învingem joi. Eu am pariat pe două victorii ale Botoşaniului”, a declarat Valeriu Iftime.

Dacă pronosticul patronului botoșănean se adeverește, echipa lui Leo Grozavu va da în turul doi preliminar de Legia Varșovia, echipă cu ștate vechi în competițiile europene.

„Legia Varşovia este o echipă titrată, o echipă bună dar eu cred mult în forţa de grup a noastră şi în ambiţia de a nu coborî aşa uşor de pe un cal mare. Dacă trecem de Legia, suntem deja într-o altă lume. Noi nu avem niciun fel de sonoritate în Europa. Nu am fixat un obiectiv pentru Europa League. Dorinţa mea este să nu ne facem de râs. Ar fi o lipsă de performanţă totală să ne scoată cei din Georgia”, a mai spus Valeriu Iftime.

Întâlnirea de mâine dintre FC Botoșani și Spartaki Tskinvali va începe la ora 20:00 și va fi transmisă în direct de canalul DigiSport 1.

Radu Căciulă

radu.caciula@sportmoldova.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.