Nicolo Napoli

Nicolo Napoli

CSMS Iași a ratat calificarea în play-off și trupa pregătită de Nicolo Napoli și-a stabilit obiectivul pentru partea a treia a campionatului, clasarea pe primul loc în play-out.

“Toți am fost frustrați după meciul de la Pitești, pentru că am jucat foarte bine, dar tot am ratat play-off-ul. Dacă primeam două goluri altfel decât l-am primit pe acela din startul reprizei secunde, nu eram la fel de supărat. Trebuie să mergem mai departe, nu avem ce face, vom avea meciuri foarte grele în play-out și trebuie să câștigăm cât mai multe pentru a ne păstra poziția a 7-a”, a declarat Nicolo Napoli.

Jucătorii ieșeni sunt de părere că play-off-ul a fost ratat în partida cu Timișoara, din Copou, scor 1-1. “Am fost foarte supărați după meciul cu Steaua, dar mergem mai departe. Play-off-ul s-a ratat când am primit acel gol stupid în repriza a doua, dar cred că foarte mult a contat și meciul cu Timișoara. Acele două puncte pierdute pe final, ne-au costat. Nu mi s-a întâmplat niciodată în carieră să primesc un gol atât de rapid. Mi s-a întâmplat exact când nu trebuia”, a spus și Mădălin Ciucă, înaintea partidei cu CFR Cluj.

CSMS Iași va întâlni sâmbătă, de la ora 18:00, formația clujeană, în prima etapă a play-out-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.