ASA TARGU MURES-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (26.10.2014)

Gabriel Muresan,Nicusor Stanciu

Ai văzut partida de MMA dintre ESK Marosvásárhely și Pandurii Tg. Jiu? Nu? Atunci nu vei înțelege acest text.

9 cartonașe galbene și 4 cartonașe roșii. Splendoare în iarbă!

Asta este contraperformanța reușită de ESK Marosvásárhely în meciul de aseară, din play-off-ul Ligii 1. Acest club, în care s-au reunit toți repetenții fotbalului, acest club fără mamă, fără tată (adică fără antrenor, președinte, viceprimar și chiar fără fotbaliști), acest club care a fost și este aproape de desființare, dar mai rezistă doar pentru că are pe cineva “acolo”, a ajuns între cele mai bune 6 echipe din prima ligă a fotbalului românesc. Cimitirul ăsta de fotbaliști, care nici măcar nu are legătură cu fostul club ASA Tg. Mureș, vrea să ne reprezinte în cupele europene.

Mureșan, rupătorul de oase, capete și spinări, Stăncioiu, distrugătorul de atacanți, Constantin, fundașul de care mingea trece, dar jucătorul nu și N’Doye, circarul suprem. Ăștia sunt fotbaliștii reprezentativi de la ESK Marosvásárhely. Mutu, nu te supăra, tu ești “antrenor”.

Despre suporterii care ar trebui să fie de partea cealaltă a graniței de vest, nu mai spunem nimic. Pentru că nici Edi Iordănescu nu a vrut să spună nimic. Repet, dacă nu ai văzut meciul de aseară, nu ai cum să înțelegi.

Nu pot să urez acestui club de MMA decât DESFIINȚARE UȘOARĂ!

Andrei LUCA

Leave a Reply

Your email address will not be published.