Conferință CSMS - FC Botoșani

Conferință CSMS

CSMS Iași va disputa mâine, de la ora 18:30, primul meci al noului sezon de Liga 1, împotriva nou-promovatei FC Voluntari. Antrenorul ieșenilor, Nicolo Napoli, a susținut ieri o conferință de presă, premergătoare acestei partide, în care s-a declarat încrezător în elevii săi și a spus că este mulțumit de noile achiziții.”Băieţii au lucrat foarte bine în cantonamentul din Turcia. Achiziţiile făcute mă fac fericit, avem un lot mai bun ca anul trecut. Obiectivul nostru realist ar fi salvarea de la retrogradare. Vreau însă să-l atingem mult mai uşor ca anul trecut”, a declarat antrenorul Iașiului.

În ciuda achizițiilor făcute, CSMS dorește în continuare întărirea lotului, mai ales în compartimentul defensiv, dar și în cel ofensiv. “În proporţie de 90%, săptămâna viitoare îl vom legitima pe Piccioni. El merge şi acum cu noi, pentru a se integra. Apoi, suntem aproape să-l readucem pe Onduku. În afară de cei doi, mai căutăm un fundaş central şi un fundaş stânga”, a mai spus Napoli.

FC Voluntari – CSMS Iași se va desfășura vineri, de la ora 18:30, pe stadionul Dinamo și în direct pe DigiSport 1, Dolce-Sport 1 și Look TV.

Andrei LUCA

andrei.luca@sportmoldova.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.