CSMS - CS U

CSMS – CS U

În fața a 10.000 de ieșeni care au umplut stadionul Emil Alexandrescu, CSMS Iași a reușit o partidă perfectă împotriva formației CS U Craiova, în etapa a V-a din play-out-ul Ligii 1 și a câștigat cu scorul de 3-0, având acum prima șansă la calificarea în preliminariile Europa League. Elevii lui Nicolo Napoli au început cum nu se putea mai bine întâlnirea, Vasile Gheorghe deschizând scorul încă din minutul 2, după ce Straton a respins în față șutul lui Azdren Llullaku. Pressingul pregătit de moldoveni a dat roade și CSMS și-a mărit avantajul în minutul 29, Golubovic înscriind cu poarta goală după o centrare foarte bună a lui Țigănașu de pe partea stângă.

La pauză, scorul era 2-0, în tribune se făceau valuri, iar Iașiul se gândea deja la Europa. Țigănașu a închis tabela la 3-0 în minutul 78 cu un șut fabulos din lovitură liberă.

“Intrarea va fi liberă la fiecare meci, până la finalul sezonului”, este anunțul făcut de președintele Prunea, completat de primarul interimar, Mihai Chirica.

Antrenorul ieșenilor s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor pe care îi antrenează. “Sunt fericit. Am câștigat un meci foarte important. Am făcut un meci foarte bun. A fost foarte important și că am dat gol repede. Suntem pe primul loc în play-out și sunt fericit”, a declarat Nicolo Napoli la finalul întâlnirii.

CSMS Iași ocupă în acest moment primul loc în play-out, cu 26 de puncte acumulate, iar etapa viitoare se va deplasa la Botoșani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.