Leo GrozavuPână la finalul play-out-ului, FC Botoșani mai are de disputat două meciuri, contra celor de la CSMS Iași, astăzi, în deplasare, începând cu ora 18.00, și etapa viitoare, ultima, împotriva ardelenilor de la CFR Cluj. Cu victorii în ambele partide, botoșănenii ar avea mari șanse de participare în tururile preliminare ale Europa League, fapt ce ar însemna calificarea în cupele europene pentru al doilea an la rând.

Înaintea meciului de la Iași, Leo Grozavu a ținut să ia orice presiune de pe umerii jucătorilor, spunând că echipa nu are nimic de pierdut iar tot ce se va întâmpla de acum incolo, va fi un bonus.

„Cel mai importantă este forma în care sunt cei 11 actori din teren, motivaţia lor şi modul cum se vor prezenta ei la momentul jocului. Trecem printr-o perioadă foarte bună, am mare încredere în băieţi. Nu vreau să punem nicio presiune suplimentară. În trei-patru zile jucăm o carte foarte mare dar vreau ca ei să înţeleagă că din aceste meciuri au doar de câştigat şi nimic de pierdut. Să joace relaxaţi, să se bucure de aceste două jocuri. Este foarte important că noi am reuşit în ultimele partide evoluţii foarte bune, nu mai avem presiunea rezultatului. Să facem o partidă spectaculoasă, să jucăm pe cartea atacului, să avem dezinvoltură, curaj, să fim agresivi. Dacă vom face o partidă bună şi rezultatul va apărea.”, a declarat Grozavu, pentru btonline.ro.

Pentru meciul de la Iași, FC Botoșani se confruntă cu câteva probleme de lot, Miron, Vașvari și Fulop fiind incerți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.