CSMS Iași

CSMS Iași

CSMS Iași și Steaua se vor întâlni joi, de la ora 20:00, pe stadionul Emil Alexandrescu, în ultima etapă a Ligii 1 de fotbal. Este cel mai important meci al rundei, partida din Copou fiind cea care va decide campioana României în sezonul 2014-2015. Ieșenii și-au îndeplinit obiectivul, acela de a se salva de la retrogradare după un retur fantastic, dar meciul de joi nu trebuie privit cu indiferență și relaxare, având în vedere că o țară întreagă va urmări cei 11 fotbaliști îmbrăcați în alb-albastru, cu speranța că aceștia vor da totul în teren, pentru a-i încurca pe fotbaliștii lui Costel Gâlcă, în drumul spre titlu. Este meciul despre care se va vorbi săptămâni întregi de acum încolo, iar numele lui Mihalache, Plămadă, Golubovic sau Ciucur va fi pe buzele tuturor. Dacă de bine sau de rău, asta depinde doar de dăruirea pe care aceștia o vor arăta joi, timp de 90 de minute, pe teren.

“Am discutat deja cu Napoli (n.r. – antrenorul echipei), discutăm cu jucătorii. Trebuie absolut toată lumea să înţeleagă că suntem în faţa unui moment unic, cu care nu ştiu dacă se va mai întâlni cineva dintre noi în carieră, în care putem demonstra cine suntem şi ce reprezentăm în fotbal”, a declarat Florin Prunea.

În urmă cu 9 ani, de la Vaslui, tot în ultima etapă, Steaua a plecat cu titlul de campioană, dar și cu 3 fotbaliști în valoare totală de 2 milioane de dolari. Este vorba de Vali Badea, Marius Croitoru și de Bogdan Panait. Acum, după ce în iarnă steliștii le-au făcut o ofertă ieșenilor de 250.000 de euro pentru Crețu, iar aceasta a fost refuzată, tot mai multe voci spun că fotbalistul din Copou va pleca la București pe suma corectă.

“Fac apel la absolut toată lumea din Iaşi, de la suporteri şi până la jucători: dacă avem onoare şi demnitate, nu trebuie să lăsăm lucrurile aşa, să ne lăsăm trataţi astfel. Vom demonstra că nu suntem aşa de mici cum ne cred alţii”, a mai spus președintele Iașiului, Florin Prunea.

Înaintea acestei partide, CSMS Iași se află pe locul 10 al clasamentului, cu 42 de puncte acumulate, la egalitate cu Pandurii și Viitorul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.