Politehnica Iași primește vizita celor de la Potaissa Turda, astăzi, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă, meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Ieșenii, antrenați de către Florin Spiridon, ocupă ultimul loc din clasament înaintea acestei confruntări, fără nici un punct câștigat. În schimb, Turda vine după patru meciuri câștigate și o singură înfrângere în cinci partide. Formația turdeană se află pe locul secund în Liga Zimbrilor, cu 21 de puncte câștigate, unul mai puțin decât liderul Steaua București.

Pentru formația ieșeană nu va putea juca Carali, fiind accidentat, iar formația antrenată de frații Gal nu va putea conta pe pe Răzvan Pavel și Alexandru Laslo, și ei accidentați.

Problemele din afara terenului pentru Politehnica par să fie mai importante decât jocul slab prestat de alb-albaștri. Jucătorii nu sunt plătiți de aproape trei luni, iar în câteva săptămâni aceștia pot depunde memoriu pentru a fi liberi de contract.

Ieșenii se află în fața unui adversar mult mai valoros, însă rezultatul direct dintre cele două formații nu va conta, pentru că ele nu se vor întâlni în faza finală a campionatului. Meciurile importante pentru ieșeni rămân cele contra echipelor din playout.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.