Ștefan Grigorie CSMS Iași

Ștefan Grigorie CSMS Iași

După despărțirea de CSMS Iași, Liviu Ganea și Ștefan Grigorie au ajuns în liga secundă, primul semnând un contract cu Academica Clinceni, ocupanta locului 3 în Seria 1. Grigorie este în discuții avansate cu aceeași echipă, fiind șanse destul de mari ca acesta să semneze cel puțin până la vară.
Cei doi au evoluat deja pentru echipa din Clinceni, astăzi, în amicalul terminat la egalitate, scor 0-0, împotriva echipei de liga a 3-a, Metaloglobus București. “Liviu Ganea este un jucător de calitate, este un pic în urmă cu pregătirea fizică, dar sînt convins că ne va ajuta mult. În ceea ce-l privește pe Fane Grigorie, eu mi-l doresc mult, însă totul depinde de cum se vor finaliza discuțiile pe care le are cu Bogdan Apostu (manager general la Clinceni)”, a spus antrenorul Clinceniului, Gyuszi Balint.

Liviu Ganea și Ștefan Grigorie au ajuns la Iași în vara anului trecut, dar și-au reziliat în această iarnă contractele cu formația din Copou, antrenorul Nicolo Napoli fiind nemulțumit de randamentul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.