Leo-Grozavu

Leo-Grozavu

FC Botoșani întâlnește mâine, de la ora 21:00, Steaua, în etapa a IV-a a Ligii 1 de fotbal. Antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu, se teme de arbitraj la meciul cu bucureștenii. Tehnicianul a acuzat și la meciul de la Timișoara faptul că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty, iar unul din jucătorii gazdelor ar fi trebuit eliminat.

“Vreau sa trag un semnal de alarmă. Se practică în fotbalul românesc ca atunci când apare un joc important pentru o echipă să apară și diferiţi oameni din conducerile echipelor pe la televiziune şi să se plângă ca nu au avut arbitraje corecte. Astfel, pun o presiune suplimentară.
Botoşaniul nu a făcut-o niciodată, dar sper ca prin vocea mea sa fie lumea mult mai atentă. De fiecare dată când se analizeaza jocul Botoşaniului, împotriva noastră se găsesc tot felul de oameni şi zic că au fost pentalty-uri, că au fost eliminări.

În schimb atunci când trebuie să se vorbească şi despre fazele împotriva noastră, nu se face. Îmi pare rău să spun acest lucru, dar la Timişoara nu am beneficiat de cel mai bun arbitraj. Am avut un penalty clar la Hadnagy, care ne-a fost refuzat, apoi o intrare mult peste limita regulamentului la Neziri. Am ieşit cu trei jucători accidentaţi de pe teren şi nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Leo Grozavu.

Partida dintre FC Botoșani și Steaua se dispută mâine, de la ora 21:00, pe Stadionul Municipal și va fi transmisă în direct de Antena 1, Digisport 1, Dolcesport 1 și LookTV.

Andrei LUCA

andrei.luca@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.