CSU Craiova - FC Botosani

CSU Craiova – FC Botosani

FC Botoșani urmează a întâlni luni, începând cu ora 20.30, pe teren propriu, formația CSU Craiova, în ceea ce se anunță a fi un duel tare al play-out-ului Ligii I.

Moldovenii mai au nevoie sa acumuleze puncte pentru a se putea considera salvați matematic de la retrogradare, în timp ce oltenii de la CSU sunt dornici de puncte pentru a ține pasul cu CSMS Iași, actualul lider al clasamentului, față de care se află la două puncte distanță.

În prefațarea acestei întâlniri, tehnicianul gazdelor, Leo Grozavu, a subliniat importanța victoriei și faptul că un eventual rezultat de egalitate nu e bun pentru nimeni.

„Nu cred că este un derby dar este un meci care se anunţă spectaculos. De fiecare dată meciurile împotriva Craiovei sunt atractive. Mai mult ca sigur va fi o partidă interesantă. Craiova îşi doreşte să acumuleze puncte în vederea participării în Europa. Noi ştim că mai avem de acumulat multe puncte pentru a ne considera lipsiţi de orice griji. Mai mult ca sigur va fi o partidă interesantă. În play-out, nu ajută pe nimeni dacă partidele se termină la egalitate. Rezultatele de egalitate sunt pentru celelalte competitoare. Va fi o partidă de luptă şi fiecare echipă va trata jocul la victorie”, a declarat Grozavu.

De notat este faptul că, fundașul de bază, Michael Ngadeu, va reveni în meciul de luni, după o suspendare pentru cumul de cartonașe galbene.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.