CSM Politehnica Iași se află în continuare în căutarea unui atacant, după ce varianta Jo Santos a picat, din motive financiare. Se pare că salariul brazilianului la Sheriff Tiraspol se învârte în jurul sumei de 15.000 de euro, pretenții financiare pe care clubul din Copou nu le-a putut acoperi nici măcar cu bonusurile de performanță.

În schimb, Silva Lima Carlos Alberto poate fi legitimat în această săptămână, după ce va efectua controalele amănunțite la care este supus. Pe lista antrenorului Flavius Stoican și a oficialilor ieșeni se află în aceste zile și Vlad Morar și Florin Purece, după ce Gheorghe Hagi a renunțat la cei doi după meciul din Champions League, jucat împotriva celor de la APOEL Nicosia.

Cei doi nu au jucat niciun minut oficial în acest debut de sezon pentru constănţeni. Mijlocaşul Florin Purece (25 de ani) a fost rezervă de două ori, iar atacantul Vlad Morar (23 de ani) o dată. Florin Purece a mai jucat în carieră la UTA şi Concordia Chiajna, în timp ce Vlad Morar a mai evoluat pentru Universitatea Cluj, Petrolul, Beitar Ierusalim, Rapid şi ASA Târgu Mureş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.