Alexandru Tiganasu

Alexandru Tiganasu

Alexandru Țigănașu a marcat un gol din lovitură liberă și a pasat decisiv la golul lui Golubovic, în partida disputată de CSMS, împotriva formației CS U Craiova. Sport Moldova a stat de vorbă cu fotbalistul echipei ieșene și a aflat ce simte acesta înainte meciului împotriva botoșănenilor.

Acum câteva runde ai fost în echipa etapei, aleasă de LPF. Acum ai marcat un gol foarte frumos din lovitură liberă dar ai dat și o pasă de gol. Este acesta cel mai bun sezon al tău?
Da, pot să spun că este cel mai bun sezon al meu. În primul rând sunt fericit pentru faptul că în ultima perioadă nu am mai avut probleme medicale.

Urmează meciul cu FC Botoșani, un meci poate puțin mai special pentru tine, având în vedere că ești din județ. Cum privești meciul?
Ne așteaptă un meci foarte important la Botoșani și sperăm să obținem cele 3 puncte. Pentru mine este un meci special pentru că eu de la Botosani pot să spun că am plecat în fotbalul mare.

Faptul că ASA a intrat în insolvență și aveți o nouă șansă pentru Europa League v-a motivat și mai mult în acest final de sezon?
Noi vrem să obținem cât mai multe puncte și la finalul campionatului vom vedea unde ne vom clasa.

Au fost 10.000 de suporteri în tribune, ați câștigat cu 3-0, o victorie și la Botoșani probabil i-ar readuce la stadion și cu Timișoara…
A fost o atmosferă în care te simți fotbalist, și sper să scoatem un rezultat bun cu Botosani și să ținem suporterii aproape de noi.

Botoșani și Timișoara, două formații care v-au încurcat în lupta pentru play-off. Vă gândiți că aceste meciuri sunt și șansa unei răzbunări?
Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, vom vedea la ora meciurilor ce se va întâmpla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.