CSMS Iași futsal

CSMS Iași futsal

În etapa cu numărul XXV a sezonului regulat din Liga 1 de futsal, CSMS Iași se va deplasa la Sf. Gheorghe, acolo unde va întâlni echipa Spicom, într-un meci ce va avea loc sâmbătă, de la ora 18:30.

Echipa ieșeană are mari speranțe de rămânere în primele 8 poziții ale clasamentului național, care asigură prezența în play-off. Etapa trecută, băieții antrenați de Nelu Stancea au obținut o victorie foarte importantă, învingând cu  scorul de 4-3 formația Dunărea Călărași, într-un meci disputat in Sala Polivalentă.

Team-managerul CSMS Iași a prefațat partida de sâmbătă. “Avem unele probleme de lot, deoarece Mario Şchiopu şi Bogdan Baboi sunt accidentaţi, iar în caz că ei nu vor putea face deplasare la Sf. Gheorghe vom completa lotul cu tinerii de la U 19. În orice situaţie, vom merge la Sfântu Gheorghe cu speranţe şi dorinţa unui rezultat pozitiv”, a declarat Ionel Popa.

Înaintea partidei de la Sf. Gheorghe, CSMS Iași ocupă locul 7, cu 31 de puncte, în timp ce Spicom SF. Gheorghe se află două poziții mai sus, pe 5, cu 35 de puncte.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.