Comitetul Director al clubului CSMS Iași a decis ieri despărțirea de antrenorul Ionuț Chirilă. Drept urmare, șefii clubului ieșean au pornit în căutarea antrenorului care poate readuce Iașiul pe un loc neretrogradabil la finalul sezonului.

Favoriți pentru a prelua banca tehnică sunt Liviu Ciubotariu și Adrian Falub, antrenori care au mai fost la CSMS și în trecut. “Membrii Comitetului au votat în unanimitate încetarea colaborării cu Ionuţ Chirilă. Propunerile executivului pentru funcţia de antrenor au fost Adrian Falub şi Liviu Ciobotariu, cu care urma să se discute”., a declarat Leonida Antohi, președintele Comitetului Director.

Ambii tehnicieni au confirmat interesul clubului ieșean și faptul că sunt discuții în ceea ce privește preluarea echipei. Fotbaliștii s-au antrenat sub comanda secundului Adrian Kereszy.

“Consider decizia injustă, ţinând cont de mai multe elemente, pe care le voi detalia la momentul oportun. Mă voi adresa comisiilor fotbalistice”., a spus Ionuț Chirilă.

CSMS Iași va întâlni mâine, de la ora 11:00, CSM Pașcani, într-un meci amical, ce se va desfășura pe stadionul din Copou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.