Fotbaliștii de la CSMS Iași au revenit în țară după cantonamentul din Turcia și sunt optimiști că se pot califica mai departe în turul trei preliminar al Europa League.

Eu sunt convins că putem trece de Hajduk Split. Nu mai e echipa care era pe vremuri chiar dacă este încă o echipă bună, în ultimii ani tot pe locurile 2-3 a terminat. Putem să facem o supriză” a declarat Dan Roman.

De asemenea, și portarul Branko Grahovac, cel care împlinește astăzi vârsta de 33 de ani, este mulțumit de cum s-a mișcat echipa sa în Turcia.

“Eu personal sunt mulțumit de modul în care ne-am pregătit în acest cantonament. Ne-am antrenat foarte bine, am avut meciuri amicale foarte bune”, a spus Grahovac.

CSMS Iași va întâlni formația Hajduk Split joi, în turul doi preliminar al Europa League. Ieșenii așteaptă în această seară răspunsul de la UEFA, dacă pot juca partida în Copou, având în vedere că până la această oră au fost montate în jur de 5.000 de scaune. Minumul impus de UEFA este de 1.500 de scaune pentru această fază a competiției, astfel încât sunt șanse mari ca CSMS să joace primul meci din istoria orașului în cupele europene pe stadionul Emil Alexandrescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.