Napoli Nicolo

Napoli Nicolo

CSMS Iași va întâlni de la ora 18:30 Pandurii Târgu Jiu, în penultima etapă a Ligii 1 de fotbal. După ce și-au îndeplinit obiectivul, acela de a se salva de la retrogradare, ieșenii s-au relaxat și au pierdut la scor întâlnirea cu CFR Cluj din etapa trecută. Acum, băieții antrenați de Nicolo Napoli merg în Oltenia pentru a recupera cele 3 puncte și pentru a urca încă un loc în clasament.

“Va fi un meci dificil, foarte greu pentru noi, jucăm cu o echipă care a pierdut aseară finala Cupei Ligii, însă şi noi venim după o înfrângere cu CFR Cluj. Ne avantajează faptul că au jucat aseară, vor fi puţin obosiţi. Ei au nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare, însă şi noi avem nevoie de puncte pentru a urca mai sus în clasament. Vor lipsi mai mulţi jucători, însă sper ca cei care vor intra pe teren să facă un meci foarte bun. Băieţii sunt foarte motivaţi pentru că au prime de meci, prime de obiectiv”, a declarat Nicolo Napoli.

De la CSMS, vor lipsi în această partidă Onduku și Voicu accidentați și Mitic, suspendat. Ionuț Voicu și-a fracturat mâna la unul dintre antrenamentele din această săptămână și nu va fi apt nici pentru meciul cu Steaua, de joia viitoare.

“Ne aşteaptă un meci foarte dificil, dar vrem să câştigăm să ne îndeplinim obiectivul, locurile I -X. Va fi un meci special pentru mine, voi juca contra echipei la care mă voi întoarce în sezonul următor. Au un lot foarte valoros, eu cred că locul ocupat de ei în clasament este nemeritat”, a declarat Alexandru Ciucur.

Înaintea acestei partide, CSMS Iași se află pe locul 9 al clasamentului, cu 42 de puncte, în timp de gorjenii ocupă poziția a 11-a, cu 39 de puncte acumulate.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.