FC Botoșani - Steaua

FC Botoșani – Steaua

FC Botoșani joacă duminică, 24 mai 2015, pe Național Arena, împotriva Stelei. Este un meci decisiv în lupta pentru câștigarea titlului, deoarece diferența dintre liderul ASA Târgu Mureș și Steaua, ocupanta locului 2, este de doar un punct. Astfel, un eventual pas greșit al bucureștenilor ar decide în mare măsură campioana. Botoșănenii se află pe locul 8 al Ligii 1, cu 46 de puncte și luptă pentru obținerea unui loc de Europa League. În ultima etapă, echipa antrenată de Leo Grozavu a remizat în fața Pandurilor cu scorul de 1 – 1, iar Steaua a obținut cele trei puncte după ce a învins la Brașov, scor 3 – 2.

Este dorinţa fiecărui fotbalist să joace asemenea meciuri, mai ales că se joacă pe cel mai mare stadion al ţării. Este şi pe final de campionat şi ne-am dori să jucăm pe un stadion populat în mare măsură. Ca de fiecare dată, ne dorim să câştigăm. Nu ne vom prezenta la Bucureşti în postura de victime sigure chiar dacă Steaua este echipa care se bate la campionat.”, a declarat Leo Grozavu la conferința de presă.

În turul campionatului, echipa condusă de pe bancă de Cosel Gâlcă i-a învins pe moldoveni cu scorul de 2 – 0, Andrei Prepeliță reușind o dublă în acest meci.

Cristian Hitruc

Leave a Reply

Your email address will not be published.