foto_csmsiasi

foto_csmsiasi

SCOR FINAL, CSMS Iași – Soproni, 1-0

Minutul 85: Jocul s-a mai liniștit după ce ieșenii au deschis scorul. Soproni a mai avut un șut spre poarta lui Caparco, dar italianul a reținut.

Minutul 72: GOOOOOOL CSMS Iași, 1-0

Juniorul Moldovan a reușit să marcheze din interiorul careului, după o lovitură liberă executată de Andrei Enescu.

 

Minutul 70: 0-0

Soproni reușește să pună pentru prima dată în pericol poarta ieșenilor, dar Caparco a respins în bară, într-o situație de unu la unu.

Minutul 60: 0-0

Moldovan nu stă prea mult pe gânduri și trimite un șut de la circa 20 de metri, puțin pe lângă poartă.

Antrenorul echipei din Copou dă șansa tinerilor Târșă și Moldovan de a se remarca, trimițându-i în teren alături de Bădic, înlocuindu-i pe Goge, Crețu și pe Vasile Gheorghe. Caparco i-a luat și el locul lui Hotoboc.

CSMS este echipa care domină și cea de-a doua repriză, în ciuda schimbărilor efectuate. Mihalache a reluat periculos spre poartă după o lovitură de la colțul terenului, iar Enescu a trimis un șut câteva minute mai târziu la câțiva centimetri de poarta maghiarilor.

 

În repriza a doua, Nicolo Napoli va trimite în teren următorul 11:

Hotoboc – Bosoi, Ciucă, Mihalache, Tigănașu – Crețu, Enescu – Goge, Gheorghe, Viveiros – Piccioni

 

Pauză în Antalya: CSMS Iași și Soproni sunt în continuare la egalitate, scor 0-0, în prima partidă de verificare din această iarnă. Băieții antrenați de Nicolo Napoli au avut cele mai importante ocazii ale primului act, însă portarul maghiar a fost de fiecare dată la post. Vasile Gheorghe a semnat cea mai mare ocazie de până acum în finalul reprizei, atunci când un jucător al echipei din liga a doua maghiară a scos de pe linia porții mingea trimisă de mijlocașul nostru. În minutul 30, antrenorul alb-albaștrilor a efectuat prima schimbare, trimițându-l în poartă pe Hotoboc, în locul lui Grahovac.

Minutul 30: 0-0

Ieșenii domină startul partidei, punând în pericol poarta maghiarilor în 3 rânduri. Bole cu un șut de pe partea dreaptă, Frăsinescu din lovitură liberă și o altă lovitură liberă executată în careu, dar portarul celor de la Soproni a respins în corner lovitura de cap a lui Saric.

 

A început prima partidă amicală a ieșenilor din Antalya.

15 grade la ora începerii meciului, ploaia a stat.

CSMS Iași: Grahovac – Voicu, Saric, Frăsinescu, Ferrara – Crețu, Mitic – Bole, Gheorghe, Goge – Golubovic

—————————————————————————————

 

Astăzi, de la ora 17:00, CSMS Iași va întâlni în cadrul cantonamentului din Antalya formația FC Sopron, din liga a doua maghiară. Deși adversarii ieșenilor se clasează la finalul turului abia pe poziția a XI-a în campionat, Nicolo Napoli a preferat să înceapă seria meciurilor amicale împotriva unei echipe ceva mai modeste, având în vedere faptul că jucătorii nu au mai evoluat într-o partidă de la mijlocul lunii decembrie.

În cantonamentul Iașiului a sosit și Gomo Onduku, care se antrenează deocamdată separat, pentru a se reacomoda la efort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.