Vasluienii întâlnesc astăzi, de la ora 17:30, una dintre cele mai în formă echipe ale sezonului din Liga națională de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanța.

Oaspeții sunt antrenați din data de 23 octombrie de către Sandu Iacob, venit de la HC Vaslui. Tehnicianul în vârstă de 40 de ani are trei victorii din tot atâtea partide, iar HCDS are șapte partide fără înfrângere. Cu 20 de puncte, aceștia se situează pe locul 6 în campionat. Sandu Iacob a dus Vasluiul în play-off sezonul trecut, după ce a avut ca obieciv salvarea de la retrogradare.

HC Vaslui are doar o singură victorie în cinci etape și ocupă locul 10 în campionat. Bogdan Pralea, înlocuitorul lui Iacob la Vaslui nu va putea miza pe Valentin Anton, Rãzvan Farcaș și Ciprian Iftene pentru partida din această seară.

Gabriel Bujor rămâne cel mai important om al vasluienilor. Convocat și la națională, acesta are 71 de goluri date, fiind al doilea cel mai bun marcator din Liga Zimbrilor.

Ultimul meci disputat între cele două echipe s-a terminat la egalitate, 24-24. Vasluienii nu au câștigat niciodată contra dobrogenilor. Meciul va fi transmis în direct de căre TVR HD de la ora 17:30.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.