HC Vaslui a învins-o pe Minaur Baia Mare după un meci intens, terminat cu scorul de 26 la 25. Pentru vasluieni, cel mai important om al echipei a fost Gabriel Bujor, cu 10 goluri marcate. Astfel, Bujor a redevenit golgheterul competiției, cu 61 de goluri.

Vasluianul în vârstă de 27 de ani trece prin cea mai bună perioadă a carierei. Este cel mai prolific marcator din Liga Națională de handbal masculin, este cel mai bun jucător al echipei moldovene și a fost convocat la meciurile de pregătire a naționalei contra Portugaliei, unde a și punctat de trei ori în total contra lusitanilor. Handbalistul are o medie de șapte goluri pe meci.

Echipa sa însă trece o perioadă complicată. A câștigat cu greu meciul contra celor de la Baia Mare, reușind să spargă șirul de trei înfrângeri la rând. Vasluiul se află acum pe locul 10, la trei puncte de ultimul loc de play-off.

Pe 11 noiembrie, Vaslui întâlnește echipa din Călărași, în deplasare, de la ora 11:00. Meciul va fi transmis în direct de către DigiSport.

Clasamentul marcatorilor după nouă etape:
1. Gabriel Bujor (HC Vaslui) – 61 goluri
2. Florin Acatrinei (CSM Făgăraș) – 60 goluri
3. Nikola Crnoglavac (HC Dobrogea Sud Constanța) – 57 goluri
4. Pierre Ragot (Minaur Baia Mare) – 56 goluri
5. Ciprian Vancea (Poli Iași) – 54 goluri
6. Adrian Târzioru (CSU Suceava) – 51 goluri
7. Florin Ciubotariu (CSU Suceava) – 50 goluri
8-9. Filip Marjanovic (Poli Timișoara) – 47 goluri
8-9. Andrei Bejinariu (CSM Făgăraș) – 47 goluri
10. Milos Orbovic (Poli Timișoara) – 46 goluri

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.