Eugen Neagoe a fost astăzi prezentat oficial ca noul antrenor al formației CSM Politehnica Iași, iar imediat după conferința de presă a susținut primul său antrenament în Copou.

”Îi mulțumesc domnului președintel Prunea pentru încredere. Sunt convins că vom reuși împreună. Știu foarte multe despre Iași, nu numai despre oraș, ci și despre echipă. Mă cunosc cu Florin de peste 30 de ani și sper să avem rezultatele pe care le-am avut la Craiova ca jucători. Am mai lucrat cu Mitic, Ciucă și Hotoboc, dar îi cunosc și pe ceilalți, pentru că am antrenat împotriva lor. Cred că Iașul poate prinde un loc de play-off. Am discutat despre asta cu domnul președinte încă din prima zi, o să am o discuție și cu jucătorii. Vreau să înțeleagă faptul că vrem să câștigăm fiecare meci. Nu sunt diferențe mari între echipe”, a declarat Eugen Neagoe.

Prezent alături de Neagoe la conferință, Florin Prunea a vorbit și despre problemele din ultimele zile avute cu fostul antrenor, Nicolo Napoli.

”Îi mulțumesc public lui Nicolo Napoli pentru că a dus această echipă acolo unde nimeni nu se aștepta. Regret nespus ce s-a întâmplat, dar trebuie să înțelegem că mai presus de orice, este interesul echipei. În mine, Napoli va avea mereu un prieten în România. În afara clauzei de reziliere, a trebuit să îi mai ofer o sumă de bani. Îi urez bun venit lui Eugen Neagoe și sunt convins că vom avea rezultate împreună”, a spus Prunea.

Președintele CSM Politehnica Iași a tras un nou semnal de alarmă către autorități. ”Vreau să trag un semnal de alarmă în ceea ce privește situația financiară. Ar fi bine ca în cel mai scurt timp, factorii de decizie să hotărască dacă se mai dorește fotbal la Iași. Am promisiunea că se vor rezolva problemele, dar pentru că nu mai am cu cine vorbi, trag din nou acest semnal de alarmă. Această echipă este un simbol al orașului și ar fi păcat să dispară”, a mai declarat Prunea.

Înaintea ședinței de pregătire, noul antrenor al ieșenilor a discutat și cu cei câțiva suporteri prezenți în această dimineață în Copou. Prima partidă pentru Eugen Neagoe pe banca tehnica a Iașului este vineri, atunci când CSM Politehnica va întâlni, în deplasare, formația CFR Cluj.

Galerie FOTO

Leave a Reply

Your email address will not be published.