Nemulțumirile municipalității ieșene legate de performanțele actuale ale echipei CSM Politehnica Iași par a fi tot mai mari, iar conflictul dintre primarul Mihai Chirica și președintele Florin Prunea continuă de la distanță.

”Vreau să trag un semnal de alarmă în ceea ce privește situația financiară. Ar fi bine ca în cel mai scurt timp, factorii de decizie să hotărască dacă se mai dorește fotbal la Iași. Să ne spună și nouă pe ce bani ne putem baza. Am promisiunea că aceste lucruri se vor rezolva. Din păcate, nu prea mai am cu cine vorbi, de aceea trag acest semnal. Această echipă este un simbol al orașului și ar fi păcat să dispară”, a declarat Florin Prunea.

Primarul Mihai Chirica a reacționat la declarațiile președintelui care a primit o primă de reinstalare de 40.000 de euro în această vară, fiind vizibil iritat de dorințele financiare ale lui Prunea.  ”Când vorbeşti de Neagu Djuvara şi apoi de Florin Prunea e ca şi cum aş coborî Everestul aruncându-mă cu o sfoară direct în cap. Florin Prunea să îşi vadă de rezultatele lui sportive şi să dea lecţii mai puţin la ieşeni şi la autorităţile din Iaşi”, a spus edilul Iașului.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.