Perioada grea din returul sezonului de Liga a II-a pentru Foresta Suceava se prelungește. Bucovinenii au pierdut astăzi meciul contra celor de la Chindia Târgoviște, cu scorul de 1-2, din etapa 25.

Foresta a început bine meciul, Bogdan Rusu trimițând cu capul mingea, pe care portarul Cabuz a respins-o în corner.  

Rusu a deschis scorul în minutul 21 al partidei, după o centrare a lui Stănescu în careu, de unde marcatorul a lovit cu capul peste portarul Chindei, acesta ieșind greșit din poartă.

Prima mare ocazie a Chindiei a venit prin bara lui Neguț, din minutul 34. Înainte de final, Liviu Mihai a trimis un șut pe jos, pe spațiul porții, reținut de portarul sucevean.   

Repriza a doua a fost umbrită de o decizie foarte controversată a arbitrului, N. Botaș, de a-l elimină pe jucătorul Forestei, Drugă, după o intrare la căpitanul Chindiei, Dragoș Pătru. Decizia a fost contestată atât de jucătorii Forestei, cât și de antrenorul Cristi Popovici.  

După eliminarea lui Drugă, Chindia a obținut o lovitură liberă, în urma căreia Cristian Cherchez aduce egalarea, după ce reia la colțul scurt, din 6 metri, mingea respinsă de Toma Niga din șutul lui Pătru.  

Cherchez face dubla în minutul 73, după pasa lui Stoica, în 6 metri, marcatorul reușind să pună piciorul perfect pentru a trimite mingea în poartă.  

Meciul a fost dominat clar de suceveni până la eliminarea din minutul 56, când cei de la Chindia au reușit să marcheze, aducându-le a treia victorie din tot atâtea meciuri în returul campionatului. De cealaltă parte, Foresta a pierdut pentru a doua oară la rând în acest sezon, având încă o înfrângere și un egal în retur.  

Foresta va sta următoarea etapă, având următorul meci abia pe 1 aprilie, contra Academica Clinceni, în timp ce Chindia Târgoviște va juca la Brăila, pe 25 martie.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.