Etapa a 19-a a Ligii a 4-a iesene se anunta una cuminte, in conditiile in care marile favorite la castigarea campionatului intalnesc adversari pe care ar trebui sa ii invinga de la “vestiare”. Unirea Mircesti se va deplasa la Bals, in timp ce Unirea Ruginoasa va merge la Motca pentru un joc de vacanta in compania penultimei clasate, Vointa Motca.

Nici despre Steaua Magica, ocupanta locului 3, nu se poate spune ca va avea prea mult de furca in aceasta runda, tinand cont ca primeste pe Abator un Popricani vizibil intarit in iarna, dar care cu greu le va putea face fata pustilor pregatiti de Florin Croitoru.

Ceva mai mult de furca, insa, va avea Flacara Erbiceni. Invinsa la Ruginoasa in prelungiri si ajunsa pe locul 4, la egalitate de puncte cu Viitorul Hirlau (locul 5), Erbiceniul da piept cu Lungani, dupa un meci tur incheiat cu mari emotii de trupa lui Irinel Ionescu. La Erbiceni ar putea debuta mijlocasul Sebastian Sacrieru (ex-Stiinta Miroslava) si atacantul Cosmin Loghin, noutatile de ultim moment furnizate de presedintele Razvan Gabriel Bulancea.

Viitorul Hirlau, echipa care si-a anuntat candidatura pentru podium inca din finalul anului trecut, dupa 1-0 in fata Erbiceniului, intalneste Baltati in deplasare, intr-unul din jocurile cele mai ofertante ale etapei a 19-a. Hirlau este una dintre putinele echipe din Liga a 4-a care a sustinut un cantonament de iarna in pauza recent incheiata.

CS Ciurea-CS Stejarul Barnova si CS Tomesti-Unirea Scanteia sunt meciurile care completeaza tabloul acestei etape, cu precizarea ca Stejarul Sinesti este echipa care va “sta” duminica.

Informații transmise de oficialii Flacăra Erbiceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.