Golubovic marchează împotriva Stelei

Golubovic marchează împotriva Stelei

CSMS Iași a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată la Pitești, în compania formației Steaua București și a ratat șansa de a termina pe poziția a 6-a sezonul regulat, ASA Tg. Mureș câștigând meciul cu FC Botoșani, la limită, scor 1-0.

„Nu suntem dezamăgiţi, nu avem de ce. Nici jucătorii nu au de ce să fie afectaţi psihic, pentru că au făcut tot ce se putea pentru a intra în primele 6. Din păcate, nu s-a putut, mergem înainte. Am avut un final de sezon regulat aproape perfect, dar nu a fost de ajuns. Dacă am fi fost mai atenţi în alte partide, acum ar fi fost altceva. Avem încredere în noi. Am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu echipele de top ale campionatului şi trebuie să facem faţă în play-out. Nu avem nicio scuză dacă vom avea probleme”, a declarat Florin Prunea, președintele echipei ieșene.

Bojan Golubovic a plecat imediat după terminarea partidei la București, pentru un control în urma accidentării suferite în minutul 88, iar verdictul a fost unul dătător de speranțe, bosniacul scăpând fără fractură și are șanse de a juca în prima etapă a play-out-ului, în Copou, împotriva CFR-ului.

CSMS Iași pornește în “noul campionat” cu 19 puncte în clasament, fiind la 7 puncte de FC Voluntari, echipă clasată pe locul de baraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.