Președintele Florin Prunea a declarat în cursul zilei de astăzi că i-a reziliat contractul antrenorului Nicolo Napoli și că în următoarele ore va decide cine va fi următorul tehnician de pe banca tehnică a Iașului.

Chiar dacă a fost înștiințat despre faptul că nu mai este antrenorul formației CSM Politehnica Iași, Napoli s-a prezentat astăzi la antrenamentul de după-amiază, nefiind lăsat însă să intre în stadion de către Poliția Locală.

Într-o cerere înaintată către conducerea clubului din Copou, Nicolo Napoli a notificat: ”Doresc să respect Contractul Individual de Muncă, valabil până la data de 30.06.2017. În ceea ce privesc restanțele financiare, vă notific, de asemenea, că achitarea acestora este acordul de voință al clubului să le achite ca o consecință normală a muncii prestate, nu ca o solicitare expresă a persoanei mele prin comisiile FRF. Achitarea restanțelor financiare nu înseamnă că vă dă dreptul să îmi îngrădiți dreptul la muncă”

Antrenamentul din această după-amiază a ieșenilor a fost condus de Adrian Kereszy, Benone Dohot și preparatorul fizic, Cezar Honceriu, supravegheați de Florin Prunea. Președintele clubului ieșean a fost și arbitru într-un joc – școală disputat între fotbaliștii echipei alb-albastre.

Ovidiu Mihalache și Lukacs Bole s-au antrenat separat, cel mai probabil, cei doi intrând în programul normal în următoarele zile.

Alessandro Caparco și Gianmarco Piccioni au rămas circa 30 de minute în plus după antrenament, cei doi exersând loviturile libere, Piccioni din atac, iar Caparco de pe linia porții.

Leave a Reply

Your email address will not be published.