csms_iasi futsal

csms_iasi futsal

CSMS Iași a pierdut categoric în partida disputată în deplasare, la Reșița, împotriva formației Muncitorul, într-o restanță din Liga 1 de futsal. Ieșenii au deschis scorul în minutul 1 prin Valentin Pricop, dar gazdele au întors rapid rezultatul și au marcat 4 goluri consecutive. Bogdan Baboi a redus din diferență la 4-2 și au urmat câteva ocazii uriașe ale băieților antrenați de Nelu Stancea, care au ratat chiar și cu poarta goală.

La pauză, scorul a rămas 4-2, dar în repriza secundă CSMS nu a reușit să mai marcheze vreun gol, iar gazdele au mai înscris de nu mai puțin de 4 ori. Scor final, Muncitorul Reșița – CSMS Iași, 8-2, iar ieșenii sunt în pericol de a pierde contactul cu primele 6 formații.

“Am ratat 6-7 ocazii de gol și am avut și două bare. Am ratat chiar și cu poarta goală. Nu am avut atitudine în acest meci și nu putem spune că am jucat futsal. Dacă vom continua tot așa, vom pierde și mai categoric în etapele următoare”, a declarat Ștefan Tudorache, directorul sportiv al echipei ieșene.

Duminică, de la ora 18:00, CSMS întâlnește în deplasare Odorheiul Secuiesc, în etapa a XXI-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.