CSMS Iași - Petrolul

CSMS Iași – Petrolul

Frăsinescu, titular!

CSMS Iași: Grahovac – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu – Crețu, Ciucă – Bole, V. Gheorghe, Cristea- Golubovic

Petrolul:: Cobrea – Mișelăricu, Prestia, Inez, Begeorgi – Zoubir, Bucșa, Stana, Ziani – Mareș, Paolucci

 

CSMS Iași dispută în această seară a doua partidă din cadrul play-out-ului Ligii 1 de fotbal, în deplasare, la Ploiești, în compania lanternei roșii, Petrolul. Prahovenii au doar 4 puncte în noul clasament și par a se îndrepta cu pași repezi spre liga secundă, iar întâlnirea cu CSMS este una dintre ultimele șanse pentru găzari.

“Nu este corect ce se întâmplă. Echipa asta s-a salvat anul trecut printr-o minune de la retrogradare, iar anul ăsta a fost foarte aproape de o altă minune. Am pierdut meciul cu CFR, în care nu am jucat prost, iar acum toată lumea dă în noi. Există o stare de supărare printre jucători, asta și din cauza faptului că terenul de joc a fost distrus după acțiunile naționalei de rugby, iar acum s-au antrenat din nou în Copou. Încercă să îi calmăm, pentru că avem nevoie de liniște la echipă. Avem încă emoții legate de retrogradare și trebuie să facem un meci bun la Ploiești. E un adversar dificil, care va face totul pentru a câștiga acest meci”, a declarat Nicolo Napoli.

Ieșenii au câștigat ultimele trei partide împotriva Petrolului, ultima dată învingând la Ploiești, cu scorul de 2-1, Vasile Gheorghe și Frăsinescu marcând golurile victoriei. Disputa dintre Petrolul și CSMS Iași va avea loc de la ora 20:30 și va fi transmisă în direct de DigiSport, DolceSport și LOOK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.