Ovidiu Mihalache este aproape de a reveni în lotul condus de Flavius Stoican după două luni de pauză. Fundașul ieșean și antrenorul din Copou au avut un conflict verbal imediat după partida terminată la egalitate, scor 0-0, de către CSM Politehnica Iași, pe teren propriu, împotriva formației Gaz Metan Mediaș. Mihalache, unul dintre căpitanii echipei, a fost ținut atunci pe bancă, în locul său fiind folosit Ionuț Cioinac.

”La finalul meciului cu Mediaş am intrat în vestiar, iar după duş antrenorul Stoican s-a luat direct de mine. Mi-a spus să ţin capul sus, că nu-i plac jucătorii care ţin privirea în pământ. Cum m-a ţinut pe bancă fără niciun motiv şi m-a şi acuzat, i-am spus că nu am motive să fiu fericit şi nu pot ţine capul sus. Atunci, dânsul mi-a spus că nu e echipa mea ca să joc când vreau eu, iar eu i-am replicat că nu e echipa lui ca să facă ce vrea el la Iaşi. Cine eşti tu să faci ce vrei la echipa Iaşiului? Eu am jucat ani de zile pentru echipa asta, sunt ieşean şi am pus suflet aici, iar el vine şi mă acuză că joc la alibi cu Craiova. Nu admit aşa ceva”, a explicat fotbalistul la momentul respectiv.

După aproape o lună de discuții, în luna august, Comitetul Director a anunțat faptul că Mihalache a fost pus pe lista de transferări, iar lucrurile au rămas neschimbate până în aceste zile, când stoperul ieșean a adus la sediul clubului din Copou o scrisoare, prin care se pare că ar dori revenirea în lot. Scrisoarea a ajuns la Comitetul Director, care va decide dacă Mihalache va fi reprimit la CSM Politehnica Iași. Având în vedere problemele de lot pe care Flavius Stoican le are mai ales pe partea defensivă, după ce Cioinac și Frăsinescu au primit cartonașe galbene și vor lipsi în partida de la Constanța, este momentul ideal ca Ovidiu Mihalache să revină în tricoul alb-albastru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.