Aproape 40 de copii de la două centre de servicii comunitare din cadrul DGASPC Vaslui sunt beneficiarii fondurilor strânse în urma acțiunii umanitare ”Fotbal din Suflet pentru copii”, inițiată de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, Asociația Solidar și Sports4Children Foundation (SUA).

La acțiune a contribuit și CSM Politehnica Iași, copiii petrecând una din zile în Copou, la partida de fotbal pe care alb-albaștrii au disputat-o împotriva formației Poli Timișoara, scor 1-1. Cei 40 de copii și organizatorii au primit invitații din partea clubului ieșean, organizatorii acțiunii umanitare fiind foarte mulțumiți de relația stabilită cu departamentul de marketing din Copou și cu președintele Adi Ambrosie.

”Am avut parte de foarte mulți susținători în această acțiune umanitară și mulțumim pe această cale tuturor celor implicați. Fără ei nu puteam duce la bun sfârșit proiectul. Sunt convins că a fost o experiență de neuitat pentru toți copiii beneficiari. Ne dorim ca fotbalul să fie mai mult decât un fenomen sportiv și să participăm activ la viața comunității. Le mulțumesc în special domnilor Sergiu Melinte și Adi Ambrosie pentru că au fost foarte deschiși și ne-au ajutat”, a spus Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui.

Banii au fost strânși datorită fotbaliștilor vasluieni care evoluează în Liga 1 și care și-au pus la dispoziție tricourile originale, acestea fiind scoase apoi la o licitație online. Printre jucătorii care au participat la acțiune se numără și Marian Târșa, fostul mijlocaș al Politehnicii, actualmente la FC Botoșani. Au mai participat:  Ionuț Balaur, Mihai Voduț – FC Voluntari,  Dragoș Grigore, fostul căpitan al naționalei de seniori, Vasile Buhăescu, de la Juventus București, și Andrei Ciobanu, de la Viitorul Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published.