Judoka ieșean, Vlăduț Simionescu, a obținut medalia de aur pentru România la Openul European de la Belgrad, desfășurat în acest weekend. Simionescu i-a învins pe sârbii Nikola Jeremic şi Zarko Culum şi a câştigat finala împotriva azerului Jalil Şukurov. Este o victorie mare pentru ieșeanul care a revenit după o pauză foarte lungă, cauzată de o accidentare gravă.

 https://sportmoldova.ro/cel-mai-bun-sportiv-iesean-mai-are-nevoie-de-4-000-de-euro-pentru-operatie/
https://sportmoldova.ro/vladut-simionescu-se-opereaza-sambata/

”A fost o zi grea și plină de emoții! Mă bucur că după doi ani am reușit să ascult din nou imnul României! M-a emoționat foarte tare pentru că îmi doream foarte mult să ies campion din nou și să demonstrez ca încă pot face mult în sportul ăsta. Prima medalie de aur dupa 2 ani grei! După cum am spus acum două săptămâni, când am luat medalia de bronz la Bratislava, la fiecare medalie voi menționa câte o persoană care mi-a fost alături la greu în acești 2 ani care au trecut. Cu această ocazie vreau sa îi mulțumesc domnului Ștefan Popescu, care m-a ajutat foarte mult în această perioadă. Mulțumesc pentru sprijin, vă dedic acest rezultat domnule Ștefan Popescu”, este mesajul transmis de Vlăduț Simionescu, imediat după victoria de la Belgrad.

Este deja cea de a doua medalie obținută de Simionescu de la revenirea pe tatami, acum două săptămâni obținând bronzul la open-ul de la Bratislava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.