CSM Politehnica Iași s-a despărțit de unul dintre cei mai promițători jucători ai echipei. Marian Târșa a semnat în cursul zilei de astăzi cu FC Botoșani, devenind astfel unul dintre jucătorii pe care botoșănenii se vor baza pentru regula jucătorului sub 21 de ani.

”Nu vreau să atac pe nimeni, pentru mine au contat mereu omenia și respectul, indiferent că sunt copil sau nu. Au fost trei ani de zile cu bune și rele, am trăit alături de niște colegi excepționali, colegi care au crezut în mine în fiecare moment. M-au ridicat și m-au ajutat cu ce au putut, au fost momente în care aveam nevoie de bani și de produse sportive, iar dânșii s-au oferit mereu să  mă ajute, pentru ca eu să fiu acolo pe teren, să le fiu coleg. Aș fi vrut să fie acel nucleu încă 10 ani, să pot să învăt de la ei din ce în ce mai multe, dar odată și odată drumurile se despart într-un mod plăcut sau mai puțin plăcut. Vreau să le mulțumesc celor din club care au fost alături de mine. Le mulțumesc în primul rând antrenorului meu, Daniel Cănănău, care m-a ajutat să mă antrenez și să cresc, domnului Cătălin Abălașei, care a avut încredere să mă aducă de la Vaslui la Iași, domnului Moldovan, care m-a ajutat în ultima perioadă și suporterilor minunați. Îmi doream să evoluez mult mai mult sub culorile alb-albastre, vin după o accidentare grea și am nevoie să joc multe meciuri să pot crește și să îmi duc visul la sfârșit. Nu critic pe nimeni, nu am plecat din cauza nimănui, nu mi-a spus nimeni să plec, dar asta a fost alegerea mea. Am luat această hotărâre alături de familie și de agenții mei. E o nouă provocare și un nou început, o să lucrez cu oameni profesioniști și dornici de a avea pe teren mai mulți tineri români decât străini. Mulțumesc, Politehnica Iași pentru tot! Sunteți în inima mea pe vecie!”, a declarat Marian Târșa.

Târșa s-a accidentat în toamna anului trecut la un antrenament al naționalei sub 19 ani, în Olanda și a reînceput antrenamentele în această primăvară. Mijlocașul are 19 ani și este cotat de transfermarkt la 150 de mii de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.