CSMS Iași - ASA

CSMS Iași – ASA

CSMS Iași nu este în pericol de a pierde toți jucătorii în această vară. Doar Grahovac, Mitic, Golubovic și Bole sunt jucătorii cărora le expiră contractele cu gruparea moldavă și pot părăsi Copoul în cazul în care nu sunt de acord cu propunerea lui Florin Prunea. Celorlalți fotbaliști, contractele li se pot prelungi automat pentru încă un sezon, în funcție de dorința antrenorilor și a conducătorilor.

“Înainte de cantonamentul din Antalya, Florin Prunea a fost mandatat să negocieze prelungirea contractelor celor patru, dar apoi, într-o ședință a Consiliului Director s-a hotărât ca negocierile să fie purtate după disputarea ultimelor 3 etape din sezonul regulat. Apoi, în funcție de clasare (play-off sau play-out), președintele va purta discuții cu Grahovac, Mitic, Golubovic și Bole”, a declarat Leonida Antohi.

Unii dintre jucătorii cărora li se pot prelungi automat înțelegerile, au stipulată în contract o anumită creștere salarială (10-20%), nesemnificativă însă pentru o echipă care ar termina sezonul pe unul dintre locurile 6-8.
De asemenea, președintele Consiliului Director a dat asigurări că Primăria a promis faptul că va fi alături de echipa de fotbal și de la jumătatea anului 2016, în ciuda tuturor zvonurilor apărute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.