Petrolul - CSMS Iași

Petrolul – CSMS Iași

Au promis și s-au ținut de cuvânt. CSMS Iași a câștigat cu scorul de 2-0 meciul disputat în deplasare, în fața formației Petrolul Ploiești. Branko Grahovac promitea în urmă cu fix o săptămână faptul că băieții antrenați de Nicolo Napoli vor da totul pentru a obține toate cele trei puncte pe stadionul Ilie Oană. Spiritul de sacrificiu și dorința au făcut ca alb-albaștrii să poată sărbători victoria în fața celor 20 de suporteri care au făcut o deplasare de 700 de km dus întors la Ploiești.

Alexandru Ciucur a deschis scorul, marcând cel de-al 3-lea gol în 3 meciuri pentru echipa ieșeană, după un contraatac școală, declanșat în minutul 5 de către Onduku. A urmat o dominare teritorială a prahovenilor, dar așezarea tactică a lui Nicolo Napoli a făcut ca poarta apărată de Grahovac să rămână neatinsă. Mai mult, Fabio Braga a majorat scorul în minutul 74 cu o execuție superbă, la doar 5 minute după ce l-a înlocuit pe Milan Mitic.

Scor final, Petrolul – CSMS Iași, 0-2, iar moldovenii trec deasupra liniei, pe locul 11, cu 21 de puncte acumulate. Etapa viitoare, CSMS va primi vizita formației Astra Giurgiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.