Daniel Pancu, fostul fotbalist al Politehnicii Iași, și-a anunțat retragerea din cariera de fotbalist, la vârsta de 38 de ani.

“Simt nevoia să mă detașez după 22 de ani de fotbal. Nu cred că puteam să mai joc fotbal pentru că am o problemă la genunchi și trebuie să mă operez. M-am oprit cu fotbalul. Niciun simbol al Rapidului nu s-a retras de la Rapid nu vreau să fiu eu primul. 

Eu am fost numit președinte, dar am spus clar că dorința mea este să mai joc. Ca președinte, stabilisem clar că lotul va fi de maxim șase jucători străini, iar în cantonament erau mai mulți. Rapid nu e făcută pentru jucători străini, cum nu sunt nici Dinamo, nici Steaua. Atunci mi-am dat seama că generația asta nu are nimic în comun cu generația mea. Toți oamenii reprezentativi au fost îndepărtați.

Pentru mine principalul vinovat este legea insolvenței. Nu e posibil să-ți accepte planul de reorganizare și tu să aduni în continuare datorii”, a declarat Pancu.

Născut la Iași, fotbalistul și-a început cariera de fotbalist la Politehnica, după care s-a transferat la Rapid. A mai evoluat pentru echipe precum Cesena, Beșiktaș, Bursaspor, Terek, CSKA Sofia, FC Vaslui sau FC Voluntari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.