CSMS-suporteriCSMS Iași primește duminică, de la ora 18.00, vizita formației Concordia Chiajna, în play-out-ul Ligii 1, iar ieșenii vor umple din nou arena din Copou. Cu două zile înaintea partidei, peste 6.000 de bilete au fost distribuite suporterilor, la magazinul oficial al clubului.

De altfel, alb-albaștrii sunt optimiști înaintea meciului, singurul gând fiind victoria în fața ilfovenilor. “Primul din cele trei obiective ale vestiarului, salvarea de la retrogradare, a fost îndeplinit. Al doilea este ocuparea locului IX, pentru a ne lua primele de obiectiv, iar al treilea şi cel mai important, ducerea echipei în Cupele Europene. Pentru a le atinge, trebuie să fim foarte concentraţi pe finalul sezonului. În primul dintre cele patru meciuri rămase de disputat întâlnim Chiajna, o echipă faţă de care trebuie să ne luăm revanşa după ce ne-a învins în sezonul regulat. Ei au nevoie disperată de puncte, însă cred că suntem mai buni, mai puternici decât ei. Acest lucru trebuie să se vadă pe teren, nu pe hârtie”, a declarat căpitanul Ionuț Voicu.

Întâlnirea dintre CSMS Iași și Concordia a fost reprogramată de două ori. Inițial, meciul trebuia să se joace vineri, apoi a fost programat pentru duminică, de la ora 20.30, pentru ca în final, Liga Profesionistă să decidă ca cele două echipe să se întâlnească duminică, de la ora 18.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.