CSMS Iași a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul din prima etapă a Ligii I, disputat împotriva echipei Viitorul Constanța. 

csms - viitorul

csms – viitorul

Prima ocazie a partidei a aparținut oaspeților, Daminuță trimițând puțin pe lângă poartă, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri. Olah a șutat pentru prima oară periculos spre poarta lui Balauru abia în minutul 44, portarul Viitorului respingând în corner.

A doua repriză a început promițător, dar Pălimaru a șutat pe lângă poartă în minutul 51 după o greșeală a fundașilor oaspeților.  Cea mai mare ocazie a partidei i-a aparținut tot lui Clement Pălimaru, acesta deviind în bară o centrare a lui Bosoi, în minutul 88.

“Puteam să câștigăm, am avut ocazii, dar în același timp puteam primi și gol. Rezultatul este echitabil. Prima repriză a fost destul de slabă din cauza căldurii, dar în repriza secundă jocul a fost mai alert.”, a declarat Bogdan Stelea, antrenorul Viitorului.

“Speram să avem un debut cu dreptul în Liga I, dar lucrurile nu au ieșit așa cum am dorit. Repriza a doua a fost o repriză mai bună, în care am avut 3-4 ocazii mari, dar din păcate nu am reușit să înscriem. Trebuie să fim mai încrezători în propriile forțe. Sper să reușească și Pălimaru să înscrie din astfel de situații, nu trebuie să ne gândim cî Wesley va dribla toți adversarii și va înscrie fără ajutorul colegilor. Nu a fost foarte greu să îl convingem pe Wesley să vină la Iași. La prima vedere, Gaz Metan este o echipă care s-a luptat la evitarea retrogradării până în ultimele etape, dar va fi un meci greu.“, a declarat Marius Lăcătuș la finalul meciului.

 

CSMS Iași va întâlni etapa viitoare, în deplasare, formația Gaz Metan Mediaș, în etapa a doua a Ligii I.

Leave a Reply

Your email address will not be published.