Marius Lăcătuș

Marius Lăcătuș

Astăzi, la stadionul Emil Alexandrescu a avut loc conferința de presă de dinaintea partidei dintre CSMS Iași și Oțelul Galați, dispută care este programată luni, de la ora 18:30.

“Oțelul este o echipă de forță, trebuie să ne concentrăm pe întreaga durată a partidei, să avem un joc constant bun. Mă deranjează atitudinea pe care o avem în anumite momente ale jocului, e nevoie de continuitate. Ne vedem de munca noastră, nu ne interesează problemele de la Oțelul.”, a declarat Marius Lăcătuș.

Liviu Mihai și Bole lipsesc în continuare, Novac și Dedu intră în vizorul tehnicianului. 

“Novac și Dedu au avut o evoluție bună în meciul de la Giurgiu. Rămâne de văzut dacă vor juca împotriva Oțelului, mai sunt 3 zile până la meci. Ciucur a jucat și el bine, se integrează ușor-ușor în echipă, are calități extraordinare pe care sunt convins că și le va arăta în teren. Din păcate, în ceea ce îi privește pe Liviu Mihai și pe Bole, situația este dificilă. Durerile persistă și nu ne putem baza pe ei. Sper ca după pauza competițională, după meciurile echipei naționale să avem tot lotul la dispoziție. Bădic trebuie să fie pregătit tot timpul, îi poate veni rândul oricând să joace și atunci va trebui să o facă bine.”, a mai spus antrenorul echipei ieșene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.